Instituto Javier de Benito

  • NMC_DEBENITO
  • NMC_DEBENITO2
  • NMC_DEBENITO3
  • NMC_DEBENITO5
  • NMC_DEBENITO6

Aquest projecte, dirigit per Tarruella Trenchs Studio, va consistir en la reforma integral d'un pis de 400m² situat a l'Avinguda Diagonal, per convertir-lo en la nova seu a Espanya de l'Institut Javier de Benito, prestigiós centre de cirurgia plàstica i estètica.

NMC va ser l'encarregat d'instal·lar sòcols en totes les estances i zones comuns, així com motllures decoratives de paret i sostre per als revestiments decoratius. D'aquesta manera, es va complir la premissa principal del projecte: respectar el màxim possible el traçat original dels típics pisos de finques règies i conservar en la mesura del possible els sostres, cornises i elements decoratius en el seu estat original.

Comments are closed.